Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Nordland Ladys Wellness Club

tel: 06-96/410-695
e-mail: nordlandwellness@premiumdiet.hu
cím:

9028 Győr, Pattantyús u. 35/A

ÉLETMÓDVÁLTÁST AJÁNLUNK ÖNNEK!

Aki már életében egyszer is megpróbált megszabadulni a felesleges kilóitól, az tudja, hogy nagyon oda kell figyelni a helyes táplálkozásra. A koplalás sajnos csak ideiglenes megoldás, és többet ártunk egy-egy ilyen kúrával a szervezetünknek, mint gondolnánk, mivel az étkezések elhagyásával vitaminok és ásványi anyagok sem jutnak a szervezetünkbe. A sejtjeink kiéheznek, aztán egy-egy kúra után szinte azonnal vissza is hízzuk a leadott kilókat.

Akik már szültek, és súlyproblémával küszködnek, akik 10- vagy akár ennél több kilónak szeretnének búcsút inteni, azoknak ideális megoldás a Premium Diet orvosok által vezetett táplálkozási és diétásprogram, a tartós fogyás érdekében.

Mitől lesz más és tartós az eredmény?

A résztvevők egy sajátos kombinációban kezdik el programot, amely a helyes táplálkozás kialakításából, mozgásból, ellenőrzésből és tanácsadásból áll. A program során elsősorban a testzsír épül le. A többi diétával szemben itt az a legnagyobb különbség, hogy az izomzat megmarad.

A fogyókúrák legnagyobb lidérce az, hogy egy-egy kúra során a saját elhatározásunkon kívül, nem támogat minket senki. Emiatt, ha az eredmények nem jelentkeznek 3-5 nap múlva, akkor könnyen feladjuk a kitűzött célunkat. A Premium Diet programban soha sem érezzük magunkat egyedül!

Elhatározás, fegyelem és rendszeres tanácsadás - búcsú a túlsúlytól!

A kéthetente történő orvosi vizsgálat és tanácsadás alkalmával Ön is meggyőződhet testsúlyösszetételének kedvező változásáról!

Kellemes környezetünkben, a Nordland Wellness Központban, várjuk Önöket!

térkép

Bejelentkezés alapján rendelünk.

Keressenek fel!

Nordland Lady's Wellness Club

PHC fogyókúra a Nordlandban

VISSZA