Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Dr. Nagy László

tel: 20/9838-758, és 48/477-955
e-mail: dr.nagy.laszlo@premiumdiet.hu
cím:

3600 Ózd, Lehel Vezér út 18/C

bejelentkezés alapján

Háziorvos és foglalkozás-egészségügyi szakorvos vagyok. Munkám során nap mint nap szembetalálkozom az elhízás problémájával, és az elhízás okozta betegségekkel.

A túlsúly nemcsak esztétikailag jelent problémát a pácienseim számára, de számos - köztük a cukorbetegség, magas vérnyomás, szív- érrendszeri valamint a mozgásszervi – megbetegedés kialakulásának kockázatát is növeli.

Ha sikerül megszabadulni felesleges kilóktól, az jelentősen hozzájárulhat a kezdődő de az esetleg kialakult megbetegedések gyógyulásához, illetve javulásához is.

Tapasztalatom szerint rendkívüli nehéz a fogyókúrát egyedül végigcsinálni, és gyakran előfordul, hogy a fogyókúra befejeztével újra visszakerülnek a kilók. A Premium Healt diéta lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a nehéz folyamatot az orvos támogatásával, és rendszeres kontrollálásával közösen végezze el, és a tanácsainkkal, segítségünkkel egy új életformát, táplálkozási rendszert is kialakítsunk, amellyel remélhetőleg sikerül az ideális testsúlyát elérni, és megtartani.

Forduljon hozzám bizalommal, ha készen áll a változásra egészségének megőrzése, visszaállítása érdekében !

Telefonon történő előzetes egyeztetés alapján fogadom Önt az Egészségkontroll Magánrendelőben, Ózd, Lehel Vezér út 18/C. szám alatt.

Telefonszámom: 20/9838-758

 

VISSZA