Premium Goodcare Collagen

Étrend-kiegészítő, áfonya ízű, 500 g, 20 adag

Szépség és kisugárzás belülről

A Premium Goodcare Collagenben található kollagén fehérje, szőlőmag kivonat, méhpempő, Q10 koenzim, cink illetve fontos vitaminok leginkább a hölgyek számára hasznosak.

A belső táplálás által az értékes tápanyagok, amik a bőr, a haj és a körmök megújulásáért felelősek, a véráramon keresztül a sejtekbe jutnak, stimulálják és felépítik belülről azokat.

A kollagén egy rostos fehérje, amely a csontok, porcok, inak, szalagok és egyéb kötőszövetek fontos alkotóeleme. A kollagén-hidrolizátum hozzájárul az ízületek flexibilitásának megőrzéséhez. A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából és szárazabbá válik. A kollagén lebomlása, illetve csökkent termelődése a bőr feszességének elvesztéséhez és ráncosodásához vezethet. A kollagén gondoskodik a bőr rugalmasságáról és erősségéről, lényegében a bőr támasztéka. A kollagén-struktúrák alapvetően nem csak a bőr egészségének megőrzéséért felelnek, sokat tesznek a porcokért, szalagokért, csontokért, inakért is. A kollagén hasznosíthatósága tudományosan bizonyított. A szájon át történő bevitel támogatja az ízületek funkcióit, a bőr minőségének javulását és a gyorsított sebgyógyulást.

A szőlőmag-kivonat, amit a szőlő szárított magjából nyerünk, erős, természetes antioxidánsokat tartalmaz, ami az immunrendszer erősítésében és a gyulladások elleni védelemben segít. Ezentúl rendkívül hatékony, természetes védelmet nyújt a fény okozta bőrkárosodások, és a bőr idő előtti öregedése ellen.

Méhpempő – a méhkirálynő tápláléka – gazdag vitaminokban, mindenekelőtt B-komplexben, fehérjékben, aminosavakban, hormon-szerű vegyületekben, ásványi anyagokban és különböző nyomelemekben.

A Q10-koenzim támogatja a szervezet saját sejt-energiáját, elősegíti a bőr természetes folyamatát, megköti a nedvességet és ezáltal erősíti szilárdságát, illetve a bőr elaszticitásához hozzájárul.

A hialuronsav a szervezetben természetes módon előforduló anyag, amelynek különleges tulajdonsága, hogy a bőrre, az ízületekre és a szem állapotára is jó hatással van, ezenkívül rendkívül magas a vízmegkötő kapacitása.

A cink nem csak egy erő-ásvány az immunrendszer sejtjeinek erősítéséhez és az immunrendszer stabilizálásához, hanem a bőr és haj regenerációjában is fontos feladata van. A nyomelem arról is gondoskodik, hogy a köröm ne töredezzen. A haj számára nagyon fontos: a hiánya esetén hajhullás következhet be, mert a keratin- és kollagén képződés zavart. A cink támogatja és elősegíti a keratin- és kollagénképződést.

Porckopás

Ilyenkor az ízületet borító porc elvékonyodik, töredezetté válik és lassan felszívódik. A kollagén-hidrolizátum az ízületi porc alkotóeleme. Szerepe abban rejlik, hogy aminosavakat szolgáltat a porcok felépítéséhez. Az ízületi porcok nagy százalékban kollagénfehérjéből állnak.

Ízületi gyulladás során szabadgyökök keletkeznek, amelyek tovább súlyosbíthatják a gyulladás mértékét, ugyanis károsítják a sejtmembránt. A szabadgyökökkel szembeni védelemben fontos szerepe van az E-vitaminnak és a C-vitaminnak.

Forrás: webbeteg.hu

A kollagénstruktúrák megújulásához és megszilárdulásához napi 10 g kollagén-hidrolizátumra lehet szükség. Ilyen adagolás mellett a fájdalomcsillapító hatás már néhány héten belül érezhető.

A felsorolt tápanyagok szerepet játszanak a porcok megfelelő működésében, terhelhetőségében, mozgékonyságában, és a fájdalommal, gyulladással járó folyamatok kivédésében.

Forrás: porcepitok.hu

A termékről

A terméket vízzel kell elkészíteni, nagyon finom és a napi ajánlott mennyiség 1 adag. Nyomokban tartalmazhat glutént, szóját, tejet (laktózt) és tojásfehérjét.

Méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt. Fruktózintolerancia (gyümölcscukor érzékenység) esetén nem fogyasztható!

Egy adag 93 kcal.

OGYÉI: 21961/2019.

Összetevők és tápanyagtáblázat

Kinek ajánljuk?

Kollagén-hidrolizátum

Klinikai tanulmányok a kollagén-hidrolizátummal

Kérje PREMIUM Orvosától vagy rendelje meg online a www.premiumshop.hu oldalon akár két havi csomagban is olcsóbban!

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2022 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.