A kollagén egy rostos fehérje, amely a csontok, porcok, inak, szalagok és egyéb kötőszövetek fontos alkotóeleme. A kollagén-hidrolizátum hozzájárul az ízületek flexibilitásának megőrzéséhez. A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából és szárazabbá válik. A kollagén lebomlása, illetve csökkent termelődése a bőr feszességének elvesztéséhez és ráncosodásához vezethet. A kollagén gondoskodik a bőr rugalmasságáról és erősségéről, lényegében a bőr támasztéka. A kollagén-struktúrák alapvetően nem csak a bőr egészségének megőrzéséért felelnek, sokat tesznek a porcokért, szalagokért, csontokért, inakért is. A kollagén hasznosíthatósága tudományosan bizonyított. A szájon át történő bevitel támogatja az ízületek funkcióit, a bőr minőségének javulását és a gyorsított sebgyógyulást.
A cink nem csak egy erő-ásvány az immunrendszer sejtjeinek erősítéséhez és az immunrendszer stabilizálásához, hanem a bőr és haj regenerációjában is fontos feladata van. A nyomelem arról is gondoskodik, hogy a köröm ne töredezzen. A haj számára nagyon fontos: a hiánya esetén hajhullás következhet be, mert a keratin- és kollagén képződés zavart. A cink támogatja és elősegíti a keratin- és kollagén képződést.
A terméket vízzel kell elkészíteni, nagyon finom, és a napi ajánlott mennyiség 2 adag.
Egy adag 20 kcal.
Laktóz- és gluténmentes.
OGYÉI: 31493/2023
Összetevők és tápanyagtáblázat
Klinikai tanulmányok a kollagén-hidrolizátummal
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.