Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Zsírmáj betegség

A nem alkoholos zsírmáj egészségügyi következményei

Kezelés nélkül a nem alkoholos zsírmáj hosszú távon egy sor betegséghez vezethet.

A baj: Ha Ön zsírmáj-betegségben szenved, a panaszok nem egyediek. A fáradtságot, kimerültséget és a fájdalmat a felső hastájékon gyakran alábecsülik, így a betegség felderítetlen marad.

Manapság már adott a lehetőség, hogy a zsírmáj-betegséget meghatározhassuk. Használja ki az esélyt és reagáljon időben. A nem alkoholos zsírmájnak számos oka lehet: túlevés, elhízás fizikai aktivitás hiányával párosulva.

Zsírmáj esetén a következő ördögi kör érvényesül:

Az ismert diagnózis

A zsírmáj veszélyes és szerencsére gyógyítható. A máj elzsírosodása egyáltalán nem olyan ártalmatlan, mint ahogy azt néhány orvos még ma is hiszi. Nem csak maga a szerv van veszélyben, mert az elzsírosodás a gyulladások, cirrózis és tumorok kockázatát is növeli, ahogy a diabétesz, szívinfarktus, stroke és vesebetegségek kockázatát is. Az új ismereteink szerint: az, hogy mennyire életveszélyesek ezek a betegségek nem csak attól függ, mit mutat a mérleg, hanem attól is, mennyire zsíros a máj és egyéb szerveink. A jó hír: ezt a veszélyes fejlődést gyorsan, egyszerűen és biztonságosan vissza lehet fordítani.

Valójában egy kéthetes májdiéta programmal jelentősen tehermentesítjük a májat és az anyagcserét.

2 hét után a következő eredmények megfigyelhetők:

A következő betegségeknél javulást lehet elérni, csökkenteni lehet a gyógyszeradagokat:

A Hepashake egy ún. VLCD, azaz very low calorie diet, azaz nagyon alacsony kalóriatartalmú diéta, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egészségesen érhet el a termékkel súlycsökkenést. Ezért is tartalmaz a Hepashake béta-glükánt, ami a zabban található hatóanyag, és a diabéteszes zsírmájnál különösen jól működik. Extraként tartalmaz L-karnitint vagy taurint is, de inulint, kolint és E vitamint is, ami támogatja a gyors gyógyulást.

Ki használhatja a Hepashake májdiétát:

Mindenki, aki a következő betegségekkel küzd, vagy fél tőle:

Kinek nem ajánljuk a májdiétát:

A májdiétát orvosi felügyelettel ajánljuk, mert a gyógyszerezés is változhat, ezt a háziorvossal egyeztetve végzi a kezelőorvos.

(Forrás: Leberfasten nach Dr. Worm)

VISSZA