Sonkás burgonya

Tápérték személyenként

Energia 656 kcal

Zsír 20 g

Szénhidrát 62 g

Fehérje 57 g

Rosttartalom 17 g

Hozzávalók:

300 g főtt burgonya

80g reszelt sajt 30% zsírtartalmú

100g sovány tej

100g mélyhűtött zöldborsó

60g sonka

1 tojás

1/2 hagyma

fokhagyma

Elkészítés:

1. A megfőtt burgonyát felszeleteljük. A tojást a tejjel elkeverjük, és sóval, borssal, fokhagymával és

fűszerekkel ízesítjük. A sonkát csíkokra vágjuk. A hagymát finomra vagdaljuk.

2. A burgonyát egy kikent tepsibe rakjuk. Rátesszük a mélyhűtött zöldborsót, a sonkát és a hagymát. A

tojásos tejet ráöntjük.

3. A sajtot megreszeljük és rászórjuk.

4. Előmelegített sütőben kb. 200°C-on kb. 20 perc alatt jól átsütjük.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.