A Premium diéta gyakorlati alkalmazása - A 3 étkezés koncepció

A 3 táplálkozási fázis:

1. Alkalmazkodási fázis (2 nap)

A fehérjedús, alacsony kalóriabevitel csökkenti a glikogén raktárakat a sejtekben és a májban. A glukagon termelődése mobilizálódik – így elindul a zsírbontás. Ön 2,5-3 órás intervallumokban vízben elkevert PREMIUM GO-t fogyaszt napi 5-ször. A sok víz ill. cukormentes ital mellett semmilyen más táplálékot nem fogyaszthat! Ez a két nap azért is olyan fontos, hogy Ön pszichésen is átálljon az új életmódra.

Tehát 2 napig – naponta 5-ször Premium Go!

Mottó: "Most kezdődik, most fogok lefogyni. A Premium Go mellett két napig semmi mást nem szabad ennem!"

VAGY

A még kedvezőbb hatás érdekében: kéthetes Hepashake májdiéta kúra.

További információk: www.majdieta.hu

2. Zsírégetési fázis

A harmadik naptól a napi 3-szori étkezést hangsúlyozzuk. Az étkezések közötti 4-6-órás szünetek biztosítják a glukagon termelődését és a sikeres zsírbontást. Mivel a hipokalóriás étkezés által megduplázódik a fehérjeigény a szervezetben, – a több ízben kapható PREMIUM REGULAR termékekkel, amelyek a testsúlycsökkentésre optimálisan vannak összeállítva –, Ön 2 étkezést pótol.

Napi 1 étkezést Ön állíthat össze, egy szénhidrátcsökkentett (nem mentes!), fehérjedús étkezést javaslunk.

A diétás program betartását és az Ön egészségét feltételezve így heti 0,8-1,2 kg testzsírtól szabadulhat meg. Így ez a zsírégetési fázis kb. annyi ideig tart, ameddig a felesleges zsírtömeg nem fogy el. Optimálisan a zsírtömeg – és a többi táplálkozási és testösszetétellel kapcsolatos paraméter – csak a PREMIUM BIA műszerekkel mérhető. Ezzel a műszerrel az orvos ellenőrizheti Önt, hogy betartja-e a javaslatokat.

2–szer naponta Premium Regular/Hepashake – 1 vegyes étkezés (nem este)!

3. Jó közérzet fázis

A súly megtartásához három étkezésből 2 vegyes étkezés legyen, és a harmadikat Ön tápszerrel helyettesítheti. Egy PREMIUM REGULAR vagy PREMIUM HEPASHAKE mellett javasoljuk pl. reggelire egy normál, vegyes étkezést.

Naponta 1-szer Premium Regular/Hepashake – 2-szer vegyes étkezés

A hosszú távú súlymegtartáshoz heti 1 "Go napot" vagy Hepashake böjtöt, vagy havi két nap (egymás utáni) "Go napot" javaslunk az egészségért, máj- és béltisztulásért.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.