Rólunk

„Mert elvégre minden eset és minden kórállapot a beteg testére szabott, egyéni diétáját követeli meg.” (Hippokratész: Corpus Hippocraticum)

A 2005-ben alakult, soproni székhelyű Premium Health Concepts Kft. elsődleges célja az egészséges életmód preferálása, illetve gyakran a túlsúly, elhízás okozta érrendszeri betegségek megelőzése, valamint a már kialakult bizonyos típusú betegségek visszafordítása (pl.: magas vérnyomás, kettes típusú cukorbetegség, alultápláltság, hiányállapotok, allergia).

A Premium Diet orvosi diétás program magyarországi képviselőiként egy olyan módszert kínálunk pácienseinknek, mely a köztes étkezések elhagyása által aktív zsírégetést produkál. A diéta során a zsírszövet leépül, míg az izomzat fejlődik. Mivel a páciens orvosi ellenőrzés alatt fogy, továbbá speciális gyógyászati célra szánt tápszert fogyaszt, a jojó-effektus fellépése kizárható. Ebben rejlik a diéta sikeressége, táplálkozási szakértői, (pl. addiktológiai konzultáns), esetleg pszichológusi ellenőrzés alatt fogy, speciális műszeres kontrollal.

Rólunk mondták:

Dr. Sal István diabetológus:A Premium programot azért tartom jónak, mert orvosi ellenőrzés mellett végzett testsúly-csökkentésről van szó, a Premium diéta minden káros anyagtól mentes, energiaszegény étrend, amelynél kellő hangsúllyal szerepel a pszichés motiváció, valamint fontos része a személyre szabott mozgás-program. A BIA-mérés pedig biztonságot jelent a páciens és az orvos számára egyaránt.

Dr. Komáromi Zoltán háziorvos:Végre megtaláltuk Magyarországon is azt a módszert, amivel hatékonyan, egészségesen és hosszú távon megoldást ajánlhatunk pácienseinknek egy orvosilag megalapozott diétás programmal, ami nem marketingvarázs, hanem orvosilag és tudományosan megalapozott.”

Dr. Szolnoki Lajos háziorvos: „Sok pácienseim közül egyike 20 kg-t fogyott le pár hónap alatt, amivel láthatóvá tette számomra a Premium koncepció hitelességét. Ezért lettem Premium orvos, mert nem éhezik a beteg, miközben fogy.”

Dr. Csőre Gyula reumatológus:A Prémium diétával mint magánember és mint orvos is nagyon elégedett vagyok. A legmeggyőzőbb tapasztalat saját fogyásom volt. 4 hónap alatt 18 kg! Elhízás betegségben szenvedő emberként a Prémium diétával elért eredmény megtartásával a túlsúllyal folytatott évtizedes harcom győzelemre áll!A pácienseken elért eredményeink is kiválóak.”

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2023 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.