Premium Tanácsadók

"Ha az orvosok nem lesznek táplálkozási szakértők, akkor a táplálkozási szakértők lesznek az új orvosok. A jövő orvosa nem orvosságot fog felírni, hanem felkelti páciensei érdeklődését a diéta, testkultúra iránt. Továbbá megmutatja nekik, a betegségek okát és a megelőzés módját."

Unja már a csodadiétákat? Bízza magát szakemberre! ÖN IS KARCSÚ LEHET!

Kedves fogyni vágyó!

Előre egyeztetett időpontban vegyen részt egy tanácsadáson és ismerje meg a Premium orvosok/gyógyszerészek által vezetett táplálkozási és diétás programot! Tegyen az egészségéért, mi egy hatékony koncepcióval Ön mellé állunk!

Válassza ki az Önhöz legközelebb lévő Premium Orvost/gyógyszerészt és keresse fel elérhetőségein!

Kattintson a térképen a kiválasztott megyére!

 

Borsod-Abauj-Zemplen Szabolcs-Szatmar-Bereg Hajdu-Bihar Békés Csongrad Bács-Kiskun Baranya Somogy Zala Vas Győr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Tolna Veszprém Fejér Budapest Pest Jász-Nagykun-Szolnok Heves Nógrád

Régiók

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Együttműködő partnereket keresünk az ország egész területéről! Legyen Ön is a sikeres Premium Diet orvosi diétás program praktizáló orvosainak tagja! Végre segíthet páciensein, végre rendelkezésükre áll egy tudományosan megalapozott, orvosi prevenciós program! Nyújtson minőségi kezelést túlsúlyos pácienseinek! Látogasson el kifejezetten orvosoknak készült weblapunkra: www.premiumorvos.hu

VISSZA

Premium Diet a gyógyszertárakban

A Premium Diet Go, Regular (+) és Hepashake speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek, illetve étkezéshelyettesítő italporok gyógyszertárakban is kaphatók!

Tovább

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.