Energia 480 kcal
Zsír 20 g
Szénhidrát 54 g
Fehérje 19 g
Rosttartalom 10 g
250 g burgonya (megfőzve)
1 csokor újhagyma
300 g szójacsíra
200 ml zöldségleves
2 evőkanál gyümölcsecet
1 csokor retek
1 csokor metélőhagyma
1 evőkanál napraforgó olaj
1 teáskanál tökmagolaj
10 g tökmag
só, bors
1. A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, és hagyjuk hűlni.
2. A szóját megmossuk és lecsepegtetjük.
3. Az újhagymát megmossuk, és karikára vágjuk.
4. A zöldséglevest felforraljuk, 2 evőkanál ecettel összekeverjük, és a szójára és a hagymára öntjük.
5. A burgonyát felszeleteljük, és az előbbiekkel összekeverjük. 15 percig állni hagyjuk.
6. A retket és a metélőhagymát összeaprítjuk.
7. A maradék ecetből, sóból, borsból és olajból mártást készítünk, és a salátára öntjük.
8. A tökmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, és hozzáadjuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.