Burgonya-szójasaláta grillezett jércemell filével

Tápérték személyenként

Energia 480 kcal

Zsír 20 g

Szénhidrát 54 g

Fehérje 19 g

Rosttartalom 10 g

 

Hozzávalók:

250 g burgonya (megfőzve)

1 csokor újhagyma

300 g szójacsíra

200 ml zöldségleves

2 evőkanál gyümölcsecet

1 csokor retek

1 csokor metélőhagyma

1 evőkanál napraforgó olaj

1 teáskanál tökmagolaj

10 g tökmag

só, bors

 

Elkészítés:

1. A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, és hagyjuk hűlni.

2. A szóját megmossuk és lecsepegtetjük.

3. Az újhagymát megmossuk, és karikára vágjuk.

4. A zöldséglevest felforraljuk, 2 evőkanál ecettel összekeverjük, és a szójára és a hagymára öntjük.

5. A burgonyát felszeleteljük, és az előbbiekkel összekeverjük. 15 percig állni hagyjuk.

6. A retket és a metélőhagymát összeaprítjuk.

7. A maradék ecetből, sóból, borsból és olajból mártást készítünk, és a salátára öntjük.

8. A tökmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, és hozzáadjuk.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.