Energia 555 kcal
Zsír 19 g
Szénhidrát 78 g
Fehérje 18 g
Rosttartalom 15 g
125 ml ásványvíz
1/4 csésze tej
75 g burgonyapüré por
1 teáskanál margarin
1 db tojás (szétválasztva)
50 g zöldfűszeres lágysajt
só, bors, szerecsendió, paprika
20 g panírliszt
1 kis fejes saláta
1/2 csomag újhagyma
3 paradicsom (100 g)
2 evőkanál balzsamecet
1 teáskanál porsáfrány-olaj (magas telítetlen zsírsav tartalmú olaj)
1. Az ásványvizet felforraljuk, megsózzuk, a tejet és a burgonyapürét beletesszük, és erőteljesen összekeverjük.
2. Levesszük a tűzről, hozzáadunk 1teáskanál margarint, a tojássárgáját, a lágy sajtot és addig keverjük, míg az egész
összeáll.
3. Fűszerezzük, a tojás fehérjét kemény habbá verjük, és a kihűlt püré masszához keverjük.
4. A masszát egy margarinnal kikent és panírliszttel meghintett sütőformába tesszük.
180° C –on kb. 25 percig sütjük.
5. Friss hagymából, paradicsomból, fejes salátából készült salátával körítjük és fűszerezzük.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.