Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Chili con Carne/Paprika hússal

Tápérték személyenként

Energia 546 kcal

Zsír 14 g

Szénhidrát 58 g

Fehérje 47 g

Rosttartalom 21 g

Hozzávalók:

150 g sovány marhahús

1/2 hagyma

150 g paprika/pepperoni

1 teáskanál olívaolaj

100 ml paradicsomlé

150 g paradicsom

80 g konzerv kukorica

80 g vesebab (konzerv)

só, bors, tabasco szósz, chili

80 g teljes kiőrlésű kenyér

Elkészítés:

1. A húst megmossuk, leitatjuk róla a vizet és 1 cm nagyságú kockákra vágjuk. A hagymát finomra vagdaljuk.

A paprikát kis darabokra vágjuk.

2. Egy teflonlábasban olajat forrósítunk, és a húst megsütjük benne, aztán kivesszük, megsózzuk, és megborsozzuk.

3. A hagymát ugyanebben a zsiradékban megpirítjuk és paradicsomlével felöntjük. A húst és a (darabokra vágott) paradicsomot hozzáadjuk. Az egészet felforraljuk, sóval, borssal, chilivel és tabasco szósszal fűszerezzük, kb. 20 percig főzzük.

5. A paprikadarabokat, a kukoricát, a babot hozzáadjuk, és tovább főzzük. Még egyszer megfűszerezzük, tányérra rakjuk.

Teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk.

VISSZA