Energia 546 kcal
Zsír 14 g
Szénhidrát 58 g
Fehérje 47 g
Rosttartalom 21 g
150 g sovány marhahús
1/2 hagyma
150 g paprika/pepperoni
1 teáskanál olívaolaj
100 ml paradicsomlé
150 g paradicsom
80 g konzerv kukorica
80 g vesebab (konzerv)
só, bors, tabasco szósz, chili
80 g teljes kiőrlésű kenyér
1. A húst megmossuk, leitatjuk róla a vizet és 1 cm nagyságú kockákra vágjuk. A hagymát finomra vagdaljuk.
A paprikát kis darabokra vágjuk.
2. Egy teflonlábasban olajat forrósítunk, és a húst megsütjük benne, aztán kivesszük, megsózzuk, és megborsozzuk.
3. A hagymát ugyanebben a zsiradékban megpirítjuk és paradicsomlével felöntjük. A húst és a (darabokra vágott) paradicsomot hozzáadjuk. Az egészet felforraljuk, sóval, borssal, chilivel és tabasco szósszal fűszerezzük, kb. 20 percig főzzük.
5. A paprikadarabokat, a kukoricát, a babot hozzáadjuk, és tovább főzzük. Még egyszer megfűszerezzük, tányérra rakjuk.
Teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.