Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Dr. Bagi Éva Eszter

tel: 0630-2208392
skype:
e-mail: dr.bagi.eva.eszter@premiumdiet.hu
cím:

2120 Dunakeszi, Fő út 133.

bejelentkezés telefonon

Változzon az új formájához Ön-KÉP-MÁS-ként egyéni és csoportos konzultációval!

Bemutatkozó videó

Ön KÉPes MÁS-ként élni?

A klienseimnek évek óta keresem azt a megfelelő módszert, amivel egészségesen, biztonságosan, éheztetés nélkül fogyhatnak. Orvostársam, aki belgyógyász-kardiológus és kínai szakorvos, tehát fontos neki a nyugati és keleti orvoslás esszenciája egyaránt, javasolta a Premium Diet programját.

Mert ezzel a módszerrel úgy lehet változtatni a megszokott életmódon 3 hónap alatt, hogy közben az egészség helyreáll, a laborértékek rendeződnek és az egész család egy lelki békére, harmóniára és töltekező, építkező változásra lel.

Mert az én munkám és egyben hivatásom nem pusztán a fogyasztás. Sokkal inkább a pusztító, romboló szenvedélyek egészséget, testet, lelket, szellemet és nem utolsó sorban anyagiakat építő változásáról szól. Egy egészségtudatos élet megtanulásáról, megtanításáról.

Neurofiziológus és addiktológiai konzultáns végzettségem van. Szenvedélybetegekkel, kontrollt vesztettekkel foglalkozom egyénileg és csoportban. Az étkezés és helytelen életmód is lehet egy olyan kontrollt vesztett állapot, aminek a következménye súlyos szövődményeken át vezet a boldogtalan, értelem nélküli, pusztító élethez.

A boldogsághoz vezető változást némi edukációval, az egészséges életmóddal, a testmozgás, az orvosi- és önkontroll, "A belső kontroll" erejével újra lehet és kell tanulni. Egyszerűen. Mértékletesen és kitartással. És közben mi önmagunkat is megismerjük, megszeretjük. Mert felelősek vagyunk nem csupán az autónk műszakijáért, de önmagunk és gyermekeink karosszériájáért és családunk jóllétéért is.

Belgyógyásszal, pszichiáterrel és nyelvész doktorral dolgozom együtt. Mert bennünk és a nyelvben az igazság.

Ön KÉPes MÁS-ként élni?

Honlapok:

Keresse a Premium Health Conceptset a Facebook-on is!

És egy építő szenvedélyem:

Hajóslét Blogmagazin

 

Várom szeretettel!

 

VISSZA