Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Dr. Fercsik-Tóth Beatrix

tel: +3630/6623117
e-mail: dr.fercsik.toth.beatrix@premiumdiet.hu
cím:

7624 Pécs, Barbakán tér 3.

Bejelentkezés alapján

A sikeres diéta, és átalakulás titka, hogy elhiggyük, ez nem csak másoknak sikerülhet. Csak az első lépés nehéz, amíg szembenézünk azzal, hogy ha örökké csak kívülálló szemlélők maradunk, mindig csak másokkal történik meg a "csoda". TIPP: Álljon a tükör elé, és legyen őszinte önmagához, ne féljen szembenézni a tényekkel. Merjen kérdezni, változtatni, segítséget kérni. Csak így lehet aktív szereplője a saját életének! Mi hiszünk Önben, és nem hagyjuk egyedül!

Porta Bella Vita Esztétika, Orvoslás, Életmód

térkép

Miért jó a Premium Diet diéta?

Ha egy mondattal kellene megfogalmazni: egyszerűen azért, mert működik!!!!

Persze ehhez Önre is szükség van! Mi viszont felkészült csapatként állunk ÖN mellett, és együtt éljük meg az áhított sikert!!

La Bella Vita – Az élet szép!

Orvosesztétikával, életmóddal, sporttal foglalkozó vállalkozásunk névválasztásával is kifejezi azon szándékát , hogy vendégeinek kaput nyisson egy szép , csodálatos élet eléréséhez szükséges útra, annak egy elengedhetetlen szakaszának végigjárását segítve.

A szép és szépség az esztétika és általában a filozófia egyik leginkább sokértelmű , rendkívül összetett fogalma . Mi azt valljuk, hogy mindenkinek joga van az önmagában rejlő objektív külső szépség megmutatására, hangsúlyozására és tökéletesítésére . Ehhez nyújtunk kedves vendégeinknek komplex lehetőséget , segítséget kezeléseinkkel, eljárásainkkal , legyen motivációjuk bármi , akár esztétikai változás , alakformálás , életmód változtatás igénye, egészség és sportproblémák , vagy csak egyszerűen a változás iránti vágy.

Magas szinten felszerelt ,modern központunkban várjuk - nemtől függetlenül - azokat, akiknek fontos a színvonalas és biztonságos eljárások igényessége és képzett orvos, sport-és életmód fejlesztőink kiváló szakmai teljesítménye.

Kezeléseinket minden esetben orvosi konzultáció , állapotfelmérés előzi meg , képzett orvos , személyzet végzi és kontrollálja.

Professzionális módszereink , kezeléseink berendezéseink az elérhető legszínvonalasabbak és legkorszerűbbek.

Válasszon szolgáltatásaink, módszereink, kezeléseink közül igényeinek megfelelőt és kedvére valót. Ígérjük ha ezt nálunk nem találja meg , igyekszünk a megfelelő helyre irányítani.

Engedje meg hogy kinyissuk Önnek a „Csodálatos élet kapuját”, amin együtt bátran beléphetünk !

A Porta Bella Vita várja Önt !

Amikor pedig számolunk:

- sose felejtsük el, hogy ha nem diétázunk, akkor is pénzbe kerül az étel!!!!

A divatdiétáknál sokszor többszöröse a költség az átlagos napi étkezésre fordított összegnek.

Mi több oldalról közelítettük meg a kérdést, megpróbáltuk, számoltunk:

A diéta plusz költsége havonta egy esetben sem lépte túl a havi 10.000.- Ft-ot!!!

Ezért viszont legkevesebb 4 kg zsírtól szabadulhatunk meg havonta!

Ha ezek után sem tökéletesen elégedett alakjával, nálunk a helyi ,látványromboló zsírfeleslegektől is megszabadulhat Bioshaping, elektrolipolizis, mezoterápiás zsírbontás segítségével!!!

Lenne kedve kipróbálni?

Szeretettel várjuk!

VISSZA