Energia 647 kcal
Zsír 11 g
Szénhidrát 116 g
Fehérje 22 g
Rosttartalom 13 g
Kész gnocchi 450 g
2– 3 paradicsom (250 g)
2 evőkanál paradicsompüré
1 teáskanál olívaolaj
40 ml száraz fehérbor
100 ml zöldségleves
1 evőkanál parmezán sajt (15 g)
1/2 hagyma
1/2 gerezd fokhagyma
só, bors, oregano, petrezselyem
1. A gnocchi-t az útmutató szerint sós vízben kifőzzük. A hagymát finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük, és
a felforrósított olajban megpirítjuk.
2. A paradicsomot kis kockákra vágjuk és vele együtt megpároljuk. Fehér borral és egy kis zöldséglevessel felöntjük.
Paradicsompürével, sóval, borssal, oreganoval és petrezselyemmel fűszerezzük és felfőzzük.
3. A gnocchi-t egy tányérra tesszük, és paradicsomszósszal felöntjük.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.