Gnocchi paradicsomszósszal

Tápérték személyenként

Energia 647 kcal

Zsír 11 g

Szénhidrát 116 g

Fehérje 22 g

Rosttartalom 13 g

Hozzávalók:

Kész gnocchi 450 g

2– 3 paradicsom (250 g)

2 evőkanál paradicsompüré

1 teáskanál olívaolaj

40 ml száraz fehérbor

100 ml zöldségleves

1 evőkanál parmezán sajt (15 g)

1/2 hagyma

1/2 gerezd fokhagyma

só, bors, oregano, petrezselyem

Elkészítés:

1. A gnocchi-t az útmutató szerint sós vízben kifőzzük. A hagymát finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük, és

a felforrósított olajban megpirítjuk.

2. A paradicsomot kis kockákra vágjuk és vele együtt megpároljuk. Fehér borral és egy kis zöldséglevessel felöntjük.

Paradicsompürével, sóval, borssal, oreganoval és petrezselyemmel fűszerezzük és felfőzzük.

3. A gnocchi-t egy tányérra tesszük, és paradicsomszósszal felöntjük.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.