Energia 649 kcal
Zsír 29 g
Szénhidrát 75 g
Fehérje 22 g
Rosttartalom 6 g
5 g szárított kucsmagomba
10 g vargánya
60 g vöröshagyma
1 teáskanál rozmaring
15 g vaj
1 teáskanál olívaolaj
90 g barna rizs
35 g rókagomba
100 g csiperkegomba
50 g Crème fraîche/tejföl
15 g parmezán sajt
1 csokor petrezselyem
1. A kucsmagombát és a vargányát 45 percre meleg vízbe áztatjuk.
2. A hagymát összevágjuk és a rozmaringgal (esetleg fokhagymával) együtt 10 g vajban és 1 teáskanál olajban megpároljuk.
3. A rizst és a gombát a serpenyőbe a hagymához tesszük. Összekeverjük, és megsózzuk.
4. Óvatosan forró vizet adunk hozzá és összekeverjük. Közepes hőfokon kb. 35 percig főzzük.
5. A csiperkegombát és a rókagombát megmossuk, és lecsepegtetjük. 5 g vajjal megpároljuk, és a rizottóhoz
tesszük.
6. A tejfölt a parmezánnal összekeverjük, és a rizottóhoz adjuk.
7. Petrezselyemmel tálaljuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.