Energia 642 kcal
Zsír 14 g
Szénhidrát 94 g
Fehérje 35 g
Rosttartalom 6 g
100 g jércefilé
110 g rizs
100 ml zöldségleves
150 g cseresznyeparadicsom (Cherry-paradicsom)
2 teáskanál olívaolaj
1/2 kukoricakeményítő
1 evőkanál zöldfűszer-keverék
50 g leveles saláta
1/2 hagyma
só, bors, curry
ecet
1. A rizst a szokott módon megfőzzük. A jércemellet csíkokra vágjuk. A felaprított hagymát 1 teáskanál olajban megpirítjuk.
A húscsíkokat hozzáadjuk, és megpirítjuk. Levessel felöntjük. Bőségesen megfűszerezzük curry-vel, sóval és
borssal. A kukoricakeményítőt egy kis vízben elkeverjük, és a szószhoz adjuk.
2. Végül a cseresznyeparadicsomot félbe vágjuk, és rövid ideig együtt pároljuk szósszal. A zöldfűszer keveréket a rizshez keverjük.
3. A leveles salátát 1 teáskanál olaj, ecet, só, bors és a zöldfűszerek keverékével leöntjük. A jércét rizzsel körítjük, és salátával tálaljuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2025 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.