Jércemelles curry zöldfűszeres rizzsel és salátával

Tápérték személyenként

Energia 642 kcal

Zsír 14 g

Szénhidrát 94 g

Fehérje 35 g

Rosttartalom 6 g

Hozzávalók:

100 g jércefilé

110 g rizs

100 ml zöldségleves

150 g cseresznyeparadicsom (Cherry-paradicsom)

2 teáskanál olívaolaj

1/2 kukoricakeményítő

1 evőkanál zöldfűszer-keverék

50 g leveles saláta

1/2 hagyma

só, bors, curry

ecet

Elkészítés:

1. A rizst a szokott módon megfőzzük. A jércemellet csíkokra vágjuk. A felaprított hagymát 1 teáskanál olajban megpirítjuk.

A húscsíkokat hozzáadjuk, és megpirítjuk. Levessel felöntjük. Bőségesen megfűszerezzük curry-vel, sóval és

borssal. A kukoricakeményítőt egy kis vízben elkeverjük, és a szószhoz adjuk.

2. Végül a cseresznyeparadicsomot félbe vágjuk, és rövid ideig együtt pároljuk szósszal. A zöldfűszer keveréket a rizshez keverjük.

3. A leveles salátát 1 teáskanál olaj, ecet, só, bors és a zöldfűszerek keverékével leöntjük. A jércét rizzsel körítjük, és salátával tálaljuk.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.