Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Káposztás farfalle

Tápérték személyenként

Energia 543 kcal

Zsír 15 g

Szénhidrát 82 g

Fehérje 20 g

Rosttartalom 11 g

Hozzávalók:

150 g fejes káposzta

1 teáskanál kukoricaolaj

1 vékony szelet szalonna

1/2 hagyma

110 g farfalle tészta (masnitészta)

1 evőkanál Crème fraîche/tejföl

só, bors, kömény, paprika

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon nem túl puhára főzzük.

2. Forró olajban az apróra vágott szalonnát a hagymával megpirítjuk. A káposztát finomra vágjuk,

és hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel és paprikával fűszerezzük és puhára pároljuk.

3. A farfalle tésztát a káposztához keverjük. Végül egy evőkanál tejfölt keverünk hozzá.

VISSZA