Káposztás farfalle

Tápérték személyenként

Energia 543 kcal

Zsír 15 g

Szénhidrát 82 g

Fehérje 20 g

Rosttartalom 11 g

Hozzávalók:

150 g fejes káposzta

1 teáskanál kukoricaolaj

1 vékony szelet szalonna

1/2 hagyma

110 g farfalle tészta (masnitészta)

1 evőkanál Crème fraîche/tejföl

só, bors, kömény, paprika

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon nem túl puhára főzzük.

2. Forró olajban az apróra vágott szalonnát a hagymával megpirítjuk. A káposztát finomra vágjuk,

és hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel és paprikával fűszerezzük és puhára pároljuk.

3. A farfalle tésztát a káposztához keverjük. Végül egy evőkanál tejfölt keverünk hozzá.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.