Energia 543 kcal
Zsír 15 g
Szénhidrát 82 g
Fehérje 20 g
Rosttartalom 11 g
150 g fejes káposzta
1 teáskanál kukoricaolaj
1 vékony szelet szalonna
1/2 hagyma
110 g farfalle tészta (masnitészta)
1 evőkanál Crème fraîche/tejföl
só, bors, kömény, paprika
1. A tésztát a szokásos módon nem túl puhára főzzük.
2. Forró olajban az apróra vágott szalonnát a hagymával megpirítjuk. A káposztát finomra vágjuk,
és hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel és paprikával fűszerezzük és puhára pároljuk.
3. A farfalle tésztát a káposztához keverjük. Végül egy evőkanál tejfölt keverünk hozzá.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.