Mini mozzarellás-paradicsomos falatok

Hozzávalók:

1 zacskó mini mozzarella

10 db koktélparadicsom

olívaolaj

bors

bazsalikom

oreganó

jégsaláta

pirítós

Elkészítés:

Egy jénaira néhány levél jégsalátát tettem. Fogtam egy műanyag tálat, és egy zacskó mini mozzarellát öntöttem bele. (A levét előtte lecsepegtettem!) Meglocsoltam egy kis olívaolajjal, megsóztam, megborsoztam, bazsalikomot és oregánót szórtam rá, majd jól megforgattam minden kis sajtgolyót, hogy minden oldalukat érje az ízesített olívaolaj. Fogpiszkálóra szúrtam 1-1 szemet, majd megmosott koktélparadicsomokba szúrtam a sajtokat. Az így elkészült apró harapnivalókat a jégsalátával kirakott tálra tettem, és előételként fokhagymás pirítóssal tálaltam.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.