Energia 570 kcal
Zsír 18 g
Szénhidrát 58 g
Fehérje 44 g
Rosttartalom 10 g
1 csapott evőkanál búzaliszt
1 tojás
1 evőkanál /15 g parmezán sajt
80 g sovány sertésszelet
1 teáskanál napraforgóolaj
300 g hámozott burgonya
65 ml sovány tej
150 g friss cukkíni
kakukkfű, petrezselyem
só, bors
1. A lisztből, a tojásból, és a parmezánból panírt készítünk, és kakukkfüvet adunk hozzá, esetleg
egy kis vízzel higítjuk. A hússzeletet a panírba mártjuk, kissé lecsepegtetjük és azonnal forró olajban kisütjük egy teflonserpenyőben. A burgonyát héjában sós vízben megfőzzük. Azután hagyjuk hűlni.
2. A cukkínit szeletekre vágjuk, és kevés olajban megpároljuk. Sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítjük.
3. A burgonyát burgonyanyomón áttörjük. A tejet egy fazékban felforraljuk, és áttört burgonyát
belekeverjük. Felforraljuk, sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük. A sertésszeletet a burgonyapürével és a cukkínivel tálaljuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.