Pizzás teljes kiőrlésű kenyér

Tápérték személyenként

Energia 545 kcal

Zsír 13 g

Szénhidrát 69 g

Fehérje 38 g

Rosttartalom 18 g

Hozzávalók:

150 g teljs kiőrlésű kenyér (száraz)

60 g sonka

50 g reszelt sajt (20– 40% zsírtartalmú)

150 g paprika/pepperoni

150 g paradicsom

1 evőkanál paradicsompüré

áttört fokhagymagerezdek

só, bors, oreganó

friss bazsalikom, uborka

Elkészítés:

1. A paradicsompürét az áttört fokhagymával, sóval és a fűszerekkel elkeverjük. A teljes kiőrlésű kenyérszeleteket

ezzel megkenjük.

2. A paprikát kis kockákra vágjuk. A paradicsomot negyedekre vágjuk, az uborkát felszeleteljük.

3. A kenyeret a sonkával és a paprikával megrakjuk. Reszelt sajttal és oregánóval megszórjuk és előmelegített

sütőben kb. 10 percig magas hőmérsékleten sütjük.

4. A paradicsomot, uborkát és bazsalikomleveleket egy tálra rendezzük és a sült kenyerekkel tálaljuk.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.