Energia 545 kcal
Zsír 13 g
Szénhidrát 69 g
Fehérje 38 g
Rosttartalom 18 g
150 g teljs kiőrlésű kenyér (száraz)
60 g sonka
50 g reszelt sajt (20– 40% zsírtartalmú)
150 g paprika/pepperoni
150 g paradicsom
1 evőkanál paradicsompüré
áttört fokhagymagerezdek
só, bors, oreganó
friss bazsalikom, uborka
1. A paradicsompürét az áttört fokhagymával, sóval és a fűszerekkel elkeverjük. A teljes kiőrlésű kenyérszeleteket
ezzel megkenjük.
2. A paprikát kis kockákra vágjuk. A paradicsomot negyedekre vágjuk, az uborkát felszeleteljük.
3. A kenyeret a sonkával és a paprikával megrakjuk. Reszelt sajttal és oregánóval megszórjuk és előmelegített
sütőben kb. 10 percig magas hőmérsékleten sütjük.
4. A paradicsomot, uborkát és bazsalikomleveleket egy tálra rendezzük és a sült kenyerekkel tálaljuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.