Premium Hepashake

Túlsúlyban szenvedők speciális, - a kezelőorvos által megállapított - étrenddel történő kezelésének kiegészítésére alkalmazható. Az élelmiszer porból készült táplálék, alkalmazható elhízott diabétesz mellituszosok speciális étrendjének kiegészítésére is.

A Hepashake a májböjt által az anyagcserét észrevehetően aktiválja, gyorsan zsírtalanítja a májat és optimálisan megakadályozza az újrazsírosodást. A Hepashake speciális gyógyászati célra szánt élelmiszert naponta háromszor fogyasztjuk a 14 napos intenzív böjt keretein belül, valamint ezen felül még nyers ételeket és zöldségeket.

A Hepashake egy kiváló minőségű fehérjepor zab-rostanyaggal és további májműködésben aktív hatóanyagokkal. A májböjt-koncepció keretei között a kívánt pozitív hatásokkal erősíti az egészséget az összetevők révén.

A Hepashake egyedi tartalma:

Továbbá: májműködésben aktív hatóanyagok, amik a máj zsírtalanítását támogatják.

A béta-glükán hozzájárulhat a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 3 g zabból, zabkorpából, árpából vagy árpakorpából vagy ezek keverékéből származó béta-glükán napi bevitelével érhető el.

Két adag PREMIUM HEPASHAKE több, mint 3 g béta-glükánról, 3 adag pedig 5 g feletti mennyiségről gondoskodik.

A kolin hozzájárulhat a normál májfunkció, a normál homocisztein- és zsíranyagcsere megtartásához.

Allergén anyagok:

Tartalmaz glutént, szóját, és tejet (laktózt). Nyomokban tartalmazhat tojásfehérjét.

Csak a kezelőorvos pontos utasítása alapján és rendszeres ellenőrzése mellett fogyasztható! Az elfogyasztandó napi adagok számát a kezelőorvos határozza meg.

A PREMIUM DIET táplálkozási program szerint a PREMIUM HEPASHAKE napi 3 étkezés kiegészítésére alkalmas. Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható. Alkalmas felnőttek és 14 éves kor felettiek számára.

OGYÉI:T/2837/2019.

Orvosokon/Tanácsadókon keresztül elérhető csomagban, illetve kapható patikákban is!

Szeretné elvégezni a két hetes májdiéta kúrát, de nincs a közelében Premium Tanácsadó? Orvosa nagyon elfoglalt? Szeretné megrendelni a Hepashake májdiéta csomagot? Töltse le megrendelőlapunkat, töltesse ki és pecsételtesse le Orvosával, küldje vissza elérhetőségeinkre, és rendelje meg Ön személyesen!

A Hepashake csomag ajánlott fogyasztói ára: 79.900 ft (ez az ár az ajánlott fogyasztói ár, érdeklődjön Premium Tanácsadójánál a pontos árakról, mert eltérhetnek!)

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.