Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Premium Diet Regular+ Sensitive

Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer édesítőszerekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal az elhízás diétás ellátására,18 adag

Szójatejjel készítendő!

Laktóz,-fruktóz-és gluténmentes termék

Vaníliás-mandulás ízű, zúzott lenmaggal (6%)!

Túlsúlyban szenvedők speciális, - a kezelőorvos által megállapított - étrenddel történő kezelésének kiegészítésére alkalmazható. Az élelmiszer porból készült táplálék, alkalmazható elhízott diabétesz mellituszosok speciális étrendjének kiegészítésére is. Szaharóz (háztartási cukor) hozzáadása nélkül készült.

A termék tartalmaz szóját, tejet, csonthéjas gyümölcsöt. Nyomokban tojásfehérjét tartalmazhat. Csak a kezelőorvos pontos utasítása alapján és rendszeres ellenőrzése mellett fogyasztható! Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható. Naponta két liter kalóriamentes folyadék (pl.: ásványvíz) fogyasztása ajánlott!

Go, Regular (+) megrendelőlap

OGYÉI: T/2271/2017.

Információk a laktózmentességről: A fogyasztásra kész szójatejjel, vízzel vagy laktózmentes tejjel elkészített termék laktóztartalma < 100mg/100 ml. Így a termék laktózmentesnek minősül.

Információk a gluténmentességről: A termék gluténmentesnek nevezhető, mert a végső fogyasztó számára értékesített termékben a gluténtartalom kevesebb, mint 20 mg/kg, ami a gluténmentesség határértéke

Információk a fruktózmentességről: A termék nem tartalmaz fruktózt (gyümölcscukrot).

A laktózérzékenységről

A fruktózérzékenységről

A gluténérzékenységről

Összetevők és tápanyagtáblázat

VISSZA