Hozzávalók:
A bogyós gyümölcsök ideálisak, mert csak 2-3 g szénhidrátot tartalmaznak 50 grammonként.
Ezek a finom gyümölcsök ráadásul más előnyökkel is járnak:
Elkészítés: turmixoljuk össze a hozzávalókat.
Tudni érdemes
A banánnak, a cseresznyének, szőlőnek és szárított gyümölcsöknek nagy a cukortartalma (fruktóz). Megemeli az inzulinszintet és blokkolja a kívánt zsírégetést.
Hagyjuk kiolvadni a málnát. Öntsünk ezután hozzá annyi forró vizet, hogy lefedje. A tejjel és a választott Go/Regular porral pürésítjük. A pürét helyezzük kb. 15 percre a fagyasztóba, majd mégegyszer pürésítsük. Jéghidegen élvezzük.
Vagy: frissen lefőzött espresso
Elkészítés: az összes hozzávalót egy shakerbe mérjük és erőteljesen felrázzuk!
Elkészítés: a tejet, a Regular port és a fűszereket shakerbe mérjük és erőteljesen felrázzuk!
Tipp: Kefirrel, íróval vagy aludttejjel is elkészíthető tej helyett.
Elkészítés: Mossuk meg az áfonyát és engedjük fel. Az íróval és a Regular porral pürésítsük.
Tipp: Ízlés szerint málnával vagy szederrel is ízesíthető.
Akik szeretnek inkább kanalazgatni, 325 ml tej helyett választhatnak a következő tejtermékek közül:
Tipp: A Premium Diet Go vagy Regular port ízlés szerint a választott tejtermékkel keverjük össze és öntsünk hozzá ásványvizet is, míg el nem érjük a kívánt konzisztenciát.
Elkészítés:
A tejet a zabpehellyel, kókuszpehellyel és egy csipet sóval egy edénybe öntjük, és fedő alatt felforraljuk. Közepes lángon kb. 3 percig főni hagyjuk, majd 2-3 percig pihentetjük és utána megkeverjük. Egy tányérba merjük, hogy kihűljön.
A bogyós gyümölcsöket megmossuk és felengedjük. Ehhez használhatunk forró vizet is, amit ráöntünk hogy befedje és egy percig hagyjuk benne állni.
A túrót/túrókrémet (ásvány)vízzel krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a Regular port is. A zabkását összekeverjük a túrós masszával, a gyümölcsökkel és a mandulával.
A tehéntejet felválthatjuk kókusztejjel is, ha friss kókuszos italt szeretnénk. Az étkezési túrót növényi szója- vagy túróalternatívával is helyettesíthetjük.
A fahéj használatával a zabkása ízén variálhatunk. Egy maréknyi dióval pedig ropogóssá tehetjük.
A képek illusztrációk.
Minden jog fenntartva © 2005-2025 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.