Rizses csirke kesudióval

Tápérték személyenként

Energia 740 kcal

Zsír 20 g

Szénhidrát 100 g

Fehérje 40 g

Rosttartalom 8 g

Hozzávalók:

40 g vadrizs

70 g rizs

100 g jércefilé

100 g póréhagyma

50 g paprika/peperoni

1 teáskanál napraforgóolaj

30 g kesudió

1/2 hagyma

1 kávéskanál sherry

Elkészítés:

1. A rizskeveréket a szokás szerint kétszeres mennyiségű vízzel és sóval megfőzzük.

2. A jércemell filét csíkokra vágjuk, és a felvágott vöröshagymával, és kesudióval együtt az olajban megpirítjuk.

3. A póréhagymát és a paprikát csíkokra vágjuk, hozzákeverjük a húshoz, és megpároljuk. A kész rizst hozzáadjuk, és

sóval, borssal és sherryvel ízesítjük.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.