Energia 740 kcal
Zsír 20 g
Szénhidrát 100 g
Fehérje 40 g
Rosttartalom 8 g
40 g vadrizs
70 g rizs
100 g jércefilé
100 g póréhagyma
50 g paprika/peperoni
1 teáskanál napraforgóolaj
30 g kesudió
1/2 hagyma
1 kávéskanál sherry
1. A rizskeveréket a szokás szerint kétszeres mennyiségű vízzel és sóval megfőzzük.
2. A jércemell filét csíkokra vágjuk, és a felvágott vöröshagymával, és kesudióval együtt az olajban megpirítjuk.
3. A póréhagymát és a paprikát csíkokra vágjuk, hozzákeverjük a húshoz, és megpároljuk. A kész rizst hozzáadjuk, és
sóval, borssal és sherryvel ízesítjük.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.