Energia 735 kcal
Zsír 15 g
Szénhidrát 95 g
Fehérje 55 g
Rosttartalom 24 g
100 g friss uborka
100 g paradicsom
750 g fejes saláta
120 g sárgarépa
120 g konzerv kukorica
130 g jércemell
1 teáskanál olívaolaj
Dresszing: 1 evőkanál tejföl
125 ml sovány joghurt
2 evőkanál ketchup
1 kis citromlé
1/2 gerezd fokhagyma
balzsamecet
1 csipet cukor
só, bors, curry
150 g teljes kiőrlésű szezámmagos kenyér
1. A jércemell filét csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy teflon serpenyőben olajat forrósítunk,
és megsütjük benne a húst.
2. Az uborkát felszeleteljük, a paradicsomot negyedekre vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a fejes salátát kis darabokra vágjuk, és a kukoricával együtt egy tányérra tesszük.
3. A joghurtot elkeverjük a tejföllel, a ketchuppal, egy csipet cukorral, és a többi fűszerrel. A citromlével és balzsamecettel ízesítjük.
4. A satát koktél dresszinggel leöntjük, és a sült jércemell csíkokkal körítjük. Teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.