Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Salátatál

Tápérték személyenként

Energia 735 kcal

Zsír 15 g

Szénhidrát 95 g

Fehérje 55 g

Rosttartalom 24 g

Hozzávalók:

100 g friss uborka

100 g paradicsom

750 g fejes saláta

120 g sárgarépa

120 g konzerv kukorica

130 g jércemell

1 teáskanál olívaolaj

Dresszing: 1 evőkanál tejföl

125 ml sovány joghurt

2 evőkanál ketchup

1 kis citromlé

1/2 gerezd fokhagyma

balzsamecet

1 csipet cukor

só, bors, curry

150 g teljes kiőrlésű szezámmagos kenyér

Elkészítés:

1. A jércemell filét csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy teflon serpenyőben olajat forrósítunk,

és megsütjük benne a húst.

2. Az uborkát felszeleteljük, a paradicsomot negyedekre vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a fejes salátát kis darabokra vágjuk, és a kukoricával együtt egy tányérra tesszük.

3. A joghurtot elkeverjük a tejföllel, a ketchuppal, egy csipet cukorral, és a többi fűszerrel. A citromlével és balzsamecettel ízesítjük.

4. A satát koktél dresszinggel leöntjük, és a sült jércemell csíkokkal körítjük. Teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk.

VISSZA