Salátatál

Tápérték személyenként

Energia 735 kcal

Zsír 15 g

Szénhidrát 95 g

Fehérje 55 g

Rosttartalom 24 g

Hozzávalók:

100 g friss uborka

100 g paradicsom

750 g fejes saláta

120 g sárgarépa

120 g konzerv kukorica

130 g jércemell

1 teáskanál olívaolaj

Dresszing: 1 evőkanál tejföl

125 ml sovány joghurt

2 evőkanál ketchup

1 kis citromlé

1/2 gerezd fokhagyma

balzsamecet

1 csipet cukor

só, bors, curry

150 g teljes kiőrlésű szezámmagos kenyér

Elkészítés:

1. A jércemell filét csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy teflon serpenyőben olajat forrósítunk,

és megsütjük benne a húst.

2. Az uborkát felszeleteljük, a paradicsomot negyedekre vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a fejes salátát kis darabokra vágjuk, és a kukoricával együtt egy tányérra tesszük.

3. A joghurtot elkeverjük a tejföllel, a ketchuppal, egy csipet cukorral, és a többi fűszerrel. A citromlével és balzsamecettel ízesítjük.

4. A satát koktél dresszinggel leöntjük, és a sült jércemell csíkokkal körítjük. Teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.