Energia 565 kcal
Zsír 13 g
Szénhidrát 70 g
Fehérje 42 g
Rosttartalom 17 g
100 g friss uborka
100 g paradicsom
50 g fejes saláta
100 g sárgarépa
100 g konzerv kukorica
100 g jércemell filé
1 teáskanál olívaolaj
Dresszing: 1 evőkanál Crème fraîche/tejföl
125 ml felvert sovány joghurt
1/2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál ketchup
1 kis citromlé
balzsamecet
1 csipet cukor
curry, só,
frissen őrölt bors
100 g teljes kiőrlésű szezámmagos kenyér
1. A jércemell filét csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy teflon serpenyőben olajat forrósítunk, és megsütjük benne a húst.
2. Az uborkát felszeleteljük, a paradicsomot negyedekre vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a fejes salátát kis darabokra vágjuk, és a kukoricával együtt egy tányérra tesszük.
3. A joghurtot elkeverjük a tejföllel , a ketchuppal, egy csipet cukorral, és a többi fűszerrel. A citromlével és az ecettel ízesítjük.
4. A satát koktél dresszinggel leöntjük és a sült jércemell csíkokkal körítjük. Teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.