Salátatál jércemellel és koktél dresszinggel

Tápérték személyenként

Energia 565 kcal

Zsír 13 g

Szénhidrát 70 g

Fehérje 42 g

Rosttartalom 17 g

Hozzávalók:

100 g friss uborka

100 g paradicsom

50 g fejes saláta

100 g sárgarépa

100 g konzerv kukorica

100 g jércemell filé

1 teáskanál olívaolaj

Dresszing: 1 evőkanál Crème fraîche/tejföl

125 ml felvert sovány joghurt

1/2 gerezd fokhagyma

2 evőkanál ketchup

1 kis citromlé

balzsamecet

1 csipet cukor

curry, só,

frissen őrölt bors

100 g teljes kiőrlésű szezámmagos kenyér

Elkészítés:

1. A jércemell filét csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy teflon serpenyőben olajat forrósítunk, és megsütjük benne a húst.

2. Az uborkát felszeleteljük, a paradicsomot negyedekre vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a fejes salátát kis darabokra vágjuk, és a kukoricával együtt egy tányérra tesszük.

3. A joghurtot elkeverjük a tejföllel , a ketchuppal, egy csipet cukorral, és a többi fűszerrel. A citromlével és az ecettel ízesítjük.

4. A satát koktél dresszinggel leöntjük és a sült jércemell csíkokkal körítjük. Teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.