Energia 560 kcal
Zsír 15 g
Szénhidrát 60 g
Fehérje 44 g
Rosttartalom 7 g
125 g friss sertésfilé
1 teáskanál olívaolaj
1 vöröshagyma
1 EK barnamártás (sülthús szósz)
1 teáskanál olívaolaj
1 teáskanál currypor
80 ml zöldségleves
2 evőkanál Crème fraîche/tejföl
1/2 teáskanál friss petrezselyem
70 g makaróni
150 g friss paradicsom
80 g sovány joghurt
só, bors
citromlé
1. A sertésfilét csíkokra vágjuk, olajban megpirítjuk, a hagymát kockára vágva megpirítjuk, a szószporral megszórjuk
aztán a zöldséglevessel felöntjük. Hozzáadjuk a zöld borsot, a sót a szerecsendiót és a Crème
fraîche-t és kissé forrni hagyjuk. Ha tejfölt használunk, csak a tálaláskor keverjük
a szószhoz.
2. A makarónit a szokásos módon nem túl puhára főzzük és elkészítjük. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel szórjuk meg.
3. A paradicsomsalátához a paradicsomokat negyedekre vágjuk, és apróra vágott hagymával, borssal és sóval kb.
fél órán át állni hagyjuk. A joghurtot elkeverjük a citromlével és az apróra vágott bazsalikommal és a paradicsomra öntjük.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.