Energia 753 kcal
Zsír 17 g
Szénhidrát 94 g
Fehérje 56 g
Rosttartalom 9 g
150 g friss sertésfilé
1 teáskanál olívaolaj
1 evőkanál sülthús-szósz (barnamártás)
80 ml zöldségleves
2 evőkanál Crème fraîche/zsírszegény tejföl
1/2 teáskanál petrezselyem
120 g makaróni
150 g friss paradicsom
80 g sovány joghurt
1 vöröshagyma
só, bors
citromlé
1. A sertésfilét csíkokra vágjuk, olajban megpirítjuk, a hagymát kockára vágva megpirítjuk, a szószporral megszórjuk
aztán a zöldséglevessel felöntjük. Hozzáadjuk a zöld borsot, a sót és a Crème fraîche-t és kissé forrni hagyjuk. Ha tejfölt használunk, csak a tálaláskor keverjük a szószhoz.
2. A makarónit a szokásos módon nem túl puhára főzzük és elkészítjük. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel szórjuk meg
a húst és a szószt.
3. A paradicsomsalátához a paradicsomokat negyedekre vágjuk, és apróra vágott hagymával, borssal és sóval kb. fél órán
át állni hagyjuk. A joghurtot elkeverjük a citromlével és az apróra vágott bazsalikommal és a paradicsomra
öntjük.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.