Sertésfilé borsmártásban tésztával és paradicsomsalátával

Tápérték személyenként

Energia 753 kcal

Zsír 17 g

Szénhidrát 94 g

Fehérje 56 g

Rosttartalom 9 g

Hozzávalók:

150 g friss sertésfilé

1 teáskanál olívaolaj

1 evőkanál sülthús-szósz (barnamártás)

80 ml zöldségleves

2 evőkanál Crème fraîche/zsírszegény tejföl

1/2 teáskanál petrezselyem

120 g makaróni

150 g friss paradicsom

80 g sovány joghurt

1 vöröshagyma

só, bors

citromlé

Elkészítés:

1. A sertésfilét csíkokra vágjuk, olajban megpirítjuk, a hagymát kockára vágva megpirítjuk, a szószporral megszórjuk

aztán a zöldséglevessel felöntjük. Hozzáadjuk a zöld borsot, a sót és a Crème fraîche-t és kissé forrni hagyjuk. Ha tejfölt használunk, csak a tálaláskor keverjük a szószhoz.

2. A makarónit a szokásos módon nem túl puhára főzzük és elkészítjük. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel szórjuk meg

a húst és a szószt.

3. A paradicsomsalátához a paradicsomokat negyedekre vágjuk, és apróra vágott hagymával, borssal és sóval kb. fél órán

át állni hagyjuk. A joghurtot elkeverjük a citromlével és az apróra vágott bazsalikommal és a paradicsomra

öntjük.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.