Energia 667 kcal
Zsír 16 g
Szénhidrát 80 g
Fehérje 47 g
Rosttartalom 8 g
125 g friss sertésfilé
1 teáskanál olívaolaj
1 evőkanál sülthús-szósz (barnamártás)
80 ml zöldségleves
2 evőkanál Crème fraîche/tejföl
1/2 teáskanál petrezselyem
100 g makaróni
150 g friss paradicsom
80 g sovány joghurt
1 vöröshagyma
só, bors
citromlé
A sertésfilét csíkokra vágjuk, olajban megpirítjuk, a hagymát kockára vágva megpirítjuk, a szószporral megszórjuk aztán a zöldséglevessel felöntjük. Hozzáadjuk a zöld borsot, a sót és a Crème fraîche-t/tejfölt, kissé forrni hagyjuk. Tejföl használatakor csak tálaláskor keverjük a szószhoz.
2. A makarónit a szokásos módon készítjük el. Fontos, hogy a tésztát ne főzzük túl puhára. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel szórjuk meg a húst és a szószt.
3. A paradicsomsalátához a paradicsomokat negyedekre vágjuk, és apróra vágott hagymával, borssal és sóval kb. fél órán át állni hagyjuk. A joghurtot elkeverjük a citromlével és az apróra vágott bazsalikommal és a paradicsomra öntjük.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.