Energia 656 kcal
Zsír 20 g
Szénhidrát 62 g
Fehérje 57 g
Rosttartalom 17 g
300 g főtt burgonya
80g reszelt sajt 30% zsírtartalmú
100g sovány tej
100g mélyhűtött zöldborsó
60g sonka
1 tojás
1/2 hagyma
fokhagyma
1. A megfőtt burgonyát felszeleteljük. A tojást a tejjel elkeverjük, és sóval, borssal, fokhagymával és
fűszerekkel ízesítjük. A sonkát csíkokra vágjuk. A hagymát finomra vagdaljuk.
2. A burgonyát egy kikent tepsibe rakjuk. Rátesszük a mélyhűtött zöldborsót, a sonkát és a hagymát. A
tojásos tejet ráöntjük.
3. A sajtot megreszeljük és rászórjuk.
4. Előmelegített sütőben kb. 200°C-on kb. 20 perc alatt jól átsütjük.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.