Energia 544 kcal
Zsír 12 g
Szénhidrát 86 g
Fehérje 23 g
Rosttartalom 9 g
110 g spagetti
300 g paradicsom
1/2 hagyma
1/2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál olívaolaj
2 evőkanál paradicsompüré
1 evőkanál parmezán sajt
bazsalikom
só, bors, oregano
1. A tésztát a szokásos módon nem túl puhára főzzük, hideg vízzel leöblítjük. A finomra vágott hagymát és az áttört
fokhagymát forró olajban megpirítjuk.
2. A paradicsomot kockákra vágjuk és hozzáadjuk. Hagyjuk összefőni. A paradicsompürével, bazsalikommal, oregánóval, sóval és a borssal ízesítjük.
3. A tésztát paradicsomszósszal tálaljuk, bazsalikommal és parmezánnal megszórjuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.