Spagetti paradicsomszósszal

Tápérték személyenként

Energia 544 kcal

Zsír 12 g

Szénhidrát 86 g

Fehérje 23 g

Rosttartalom 9 g

Hozzávalók:

110 g spagetti

300 g paradicsom

1/2 hagyma

1/2 gerezd fokhagyma

1 teáskanál olívaolaj

2 evőkanál paradicsompüré

1 evőkanál parmezán sajt

bazsalikom

só, bors, oregano

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon nem túl puhára főzzük, hideg vízzel leöblítjük. A finomra vágott hagymát és az áttört

fokhagymát forró olajban megpirítjuk.

2. A paradicsomot kockákra vágjuk és hozzáadjuk. Hagyjuk összefőni. A paradicsompürével, bazsalikommal, oregánóval, sóval és a borssal ízesítjük.

3. A tésztát paradicsomszósszal tálaljuk, bazsalikommal és parmezánnal megszórjuk.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.