Sült sonkás tészta póréhagymával

Tápérték személyenként

Energia 750 kcal

Zsír 26 g

Szénhidrát 85 g

Fehérje 44 g

Rosttartalom 11 g

Hozzávalók:

200 g póréhagyma

110 g tészta

60 g sonka

60 g márványsajt (Gorgonzola) (45% zsírtartalmú)

1 teáskanál olívaolaj

1/2 hagyma

só, bors, curry

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük. A póréhagymát finomra vágjuk. A finomra vágott hagymát

és a sonkacsíkokat forró olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát, és együtt megpároljuk. Fűszerezzük és megsózzuk.

2. Hozzáadjuk a tésztát, és vele együtt tovább pirítjuk. A márványsajtot (gorgonzolát) kockákra vágjuk, hozzáadjuk, és az egészet

megszórjuk borssal. A sajtnak a tészta melegétől kicsit szét kell esnie.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.