Energia 750 kcal
Zsír 26 g
Szénhidrát 85 g
Fehérje 44 g
Rosttartalom 11 g
200 g póréhagyma
110 g tészta
60 g sonka
60 g márványsajt (Gorgonzola) (45% zsírtartalmú)
1 teáskanál olívaolaj
1/2 hagyma
só, bors, curry
1. A tésztát a szokásos módon megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük. A póréhagymát finomra vágjuk. A finomra vágott hagymát
és a sonkacsíkokat forró olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát, és együtt megpároljuk. Fűszerezzük és megsózzuk.
2. Hozzáadjuk a tésztát, és vele együtt tovább pirítjuk. A márványsajtot (gorgonzolát) kockákra vágjuk, hozzáadjuk, és az egészet
megszórjuk borssal. A sajtnak a tészta melegétől kicsit szét kell esnie.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.