Energia 556 kcal
Zsír 20 g
Szénhidrát 61 g
Fehérje 33 g
Rosttartalom 8 g
100 g póréhagyma
80 g tészta
1/2 hagyma
50 g sonka
1 teáskanál napraforgóolaj
40 g márványsajt (45% zsírtartalmú)
(Gorgonzola)
1 teáskanál olívaolaj
só, bors, curry
1. A tésztát a szokásos módon megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük. A póréhagymát finomra vágjuk. A finomra vágott hagymát és a sonkacsíkokat forró olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát és együtt megpároljuk. Fűszerezzük és megsózzuk.
2. Hozzáadjuk a tésztát és vele együtt tovább pirítjuk. A márványsajtot (gorgonzolát) kockákra vágjuk, hozzáadjuk, és az egészet megszórjuk borssal. A sajtnak a tészta melegétől kicsit szét kell esnie.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.