Sült sonkás tészta póréhagymával

Tápérték személyenként

Energia 556 kcal

Zsír 20 g

Szénhidrát 61 g

Fehérje 33 g

Rosttartalom 8 g

Hozzávalók:

100 g póréhagyma

80 g tészta

1/2 hagyma

50 g sonka

1 teáskanál napraforgóolaj

40 g márványsajt (45% zsírtartalmú)

(Gorgonzola)

1 teáskanál olívaolaj

só, bors, curry

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük. A póréhagymát finomra vágjuk. A finomra vágott hagymát és a sonkacsíkokat forró olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát és együtt megpároljuk. Fűszerezzük és megsózzuk.

2. Hozzáadjuk a tésztát és vele együtt tovább pirítjuk. A márványsajtot (gorgonzolát) kockákra vágjuk, hozzáadjuk, és az egészet megszórjuk borssal. A sajtnak a tészta melegétől kicsit szét kell esnie.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.