Energia 533 kcal
Zsír 9 g
Szénhidrát 80 g
Fehérje 33 g
Rosttartalom 8 g
100 g tészta
50 g sonka
150 g spárga
125 ml sovány joghurt
1 evőkanál Crème fraîche/tejföl
1 evőkanál mustár
egy csipet cukor, tárkony, só,
só, bors, curry
egy citrom kifacsart leve
1. A tésztát a szokásos módon megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük.
2. A friss spárgát egy magas falú fazékban kevés vízzel megfőzzük. A főzővízbe bele löttyintünk egy kis tejet és
hozzáadunk egy csipet cukrot és sót. Ha konzerv spárgát használunk: a szárakat vágjuk kis darabokra.
A sonkát vágjuk fel csíkokra.
3. A joghurtot tejföllel, curryvel, mustárral, egy csipet cukorral és a maradék fűszerekkel összekeverjük.
Citromlével ízesítjük.
4. A tésztát, a spárgát és a dresszinget összekeverjük, és sonkacsíkokkal és tárkonnyal körítve tálaljuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.