Energia 655 kcal
Zsír 11 g
Szénhidrát 98 g
Fehérje 41 g
Rosttartalom 9 g
120 g tészta
70 g sonka
200 g spárga
125 ml sovány joghurt
1 evőkanál Crème fraîche/tejföl
1 evőkanál mustár
egy csipet cukor, tárkony, só,
bors, curry, citrom leve.
1. A tésztát a szokásos módon megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük.
2. A friss spárgát egy magas falú fazékban kevés vízzel megfőzzük. A főzővízbe bele löttyintünk egy kis tejet és
hozzáadunk 1 csipet és cukrot sót. Ha konzerv spárgát használunk: a szárakat vágjuk kis darabokra.
A sonkát vágjuk fel csíkokra.
3. A joghurtot elkeverjük a tejföllel , a ketchuppal, egy csipet cukorral, és a többi fűszerrel. A citromlével
ízesítjük.
4. A tésztát, a spárgát és a dresszinget összekeverjük, és sonkacsíkokkal és tárkonnyal körítve tálaljuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.