Tésztasaláta sonkával és hollandi szószos spárgával

Tápérték személyenként

Energia 744 kcal

Zsír 12 g

Szénhidrát 112 g

Fehérje 47 g

Rosttartalom 11 g

Hozzávalók:

140 g tészta

90 g sonka

200 g spárga

125 ml sovány joghurt

1 evőkanál crème fraîche/tejföl

1 evőkanál mustár

egy csipet cukor, tárkony, só,

bors, curry, citrom leve.

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük.

2. A friss spárgát egy magas falú fazékban kevés vízzel megfőzzük. A főzővízbe bele löttyintünk egy kis tejet és

hozzáadunk 1 csipet sót és cukrot. Ha konzerv spárgát használunk: a szárakat vágjuk kis darabokra.

A sonkát vágjuk fel csíkokra.

3. A joghurtot tejföllel, curryvel, mustárral, egy csipet cukorral és a maradék fűszerekkel összekeverjük.

Citromlével ízesítjük.

4. A tésztát, a spárgát és a dresszinget összekeverjük, és sonkacsíkokkal és tárkonnyal körítve tálaljuk.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.