Energia 569 kcal
Zsír 21 g
Szénhidrát 59 g
Fehérje 36 g
Rosttartalom 6 g
100 g lecsepegtetett tonhal
1 teáskanál olívaolaj
friss vöröshagyma
1/2 gerezd fokhagyma
60 g rizs
kb. 400 ml zöldségleves
1 paradicsom
1 evőkanál paradicsompüré
40 g mélyhűtött zöldborsó
1 evőkanál (10 g) parmezán sajt
50 g friss cukkini
só, bors, petrezselyem
1. A finomra vágott hagymát olivaolajban megpirítjuk. A rizst hozzátesszük, és 1- 2 percig együtt pirítjuk. Mindig
utána töltünk egy kis levest és hagyjuk megduzzadni.
2. Kereken 15 perc múlva az összekockázott paradicsomot, és a felszeletelt cukkinit összekeverjük és
paradicsompürével ízesítjük. Röviddel a főzési idő vége előtt hozzáadjuk a borsót és a lecsepegtetett tonhalat.
Ha szükséges, még kisé sózzuk, borsozzuk, parmezánnal körítjük és megszórjuk frissen vágott petrezselyemmel.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.