Tonhalas rizottó

Tápérték személyenként

Energia 569 kcal

Zsír 21 g

Szénhidrát 59 g

Fehérje 36 g

Rosttartalom 6 g

Hozzávalók:

100 g lecsepegtetett tonhal

1 teáskanál olívaolaj

friss vöröshagyma

1/2 gerezd fokhagyma

60 g rizs

kb. 400 ml zöldségleves

1 paradicsom

1 evőkanál paradicsompüré

40 g mélyhűtött zöldborsó

1 evőkanál (10 g) parmezán sajt

50 g friss cukkini

só, bors, petrezselyem

Elkészítés:

1. A finomra vágott hagymát olivaolajban megpirítjuk. A rizst hozzátesszük, és 1- 2 percig együtt pirítjuk. Mindig

utána töltünk egy kis levest és hagyjuk megduzzadni.

2. Kereken 15 perc múlva az összekockázott paradicsomot, és a felszeletelt cukkinit összekeverjük és

paradicsompürével ízesítjük. Röviddel a főzési idő vége előtt hozzáadjuk a borsót és a lecsepegtetett tonhalat.

Ha szükséges, még kisé sózzuk, borsozzuk, parmezánnal körítjük és megszórjuk frissen vágott petrezselyemmel.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.