Tonhalas tarhonyasaláta

Hozzávalók:

15 dkg tonhal (jobb a konzerv)

25 dkg kukorica (konzerv)

25 dkg zöldborsó (konzerv)

25 dkg tarhonya

bors

olaj

Elkészítés:

A tarhonyát kevés olajban aranyszínűre pirítjuk, feltöltjük vízzel, sózzuk, és nem túl puhára főzzük. Leszűrjük a levét a kukoricának és a zöldborsónak, edénybe rakjuk, hozzáadjuk a tonhalat olajjal együtt, összekeverjük a megfőtt tarhonyával, sózzuk, borsozzuk. Hidegen tálaljuk.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.