Tonhalas tésztasaláta

Tápérték személyenként

Energia 657 kcal

Zsír 25 g

Szénhidrát 68 g

Fehérje 40 g

Rosttartalom 10 g

Hozzávalók:

80 g Penne/tollhegy tészta

lecsepegtetett tonhal 125 g

1 teáskanál olívaolaj

lecsepegtetett csemege kukorica 50 g

1 evőkanál mustár

1 teáskanál petrezselyem

100 g paprika/peperoni

100 g paradicsom

balzsamecet

bors, só, fűszerek

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon nem főzzük túl puhára. Hideg vízzel leöblítjük. A paprikát és a paradicsomot kis darabokra vágjuk, és a csemege kukoricával a tollhegy tésztához keverjük.

2. A balzsamecetből, olívaolajból, mustárból, sóból, összeaprított petrezselyemből és a fűszerekből salátaöntetet készítünk, a tésztához keverjük és kis ideig állni hagyjuk. Kész.

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.