Energia 635 kcal
Zsír 19 g
Szénhidrát 92 g
Fehérje 24 g
Rosttartalom 11 g
120 g spagetti
70 g újhagyma
50 g sárgarépa
50 g friss gomba
1 evőkanál parmezán sajt
1 evőkanál olívaolaj
1/2 gerezd fokhagyma
Oregano, petrezselyem, metélőhagyma, só
1. A spagettit megfőzzük, a hagymát karikára vágjuk, a sárgarépát és a gombát pedig vékony csíkokra.
2. A zöldséget az olajban rövid ideig pirítjuk, az áttört fokhagymával, sóval és borssal ízesítjük, lefedve
gyenge tűzön megpároljuk.
3. A megfőtt spagettit és az összeaprított zöldfűszereket belekeverjük és tálalás előtt parmezánnal megszórjuk.
Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.