Lájkoljon minket!

Kövessen minket!

Iratkozzon fel!

Premium Health Concepts Kft. | Tel.: +36 30 / 229 21 96 | e-mail: office@premiumdiet.hu

HU  EN  DE  SK  RO  TR  AE

Zsoldi Andrea

tel: +36-20-266-5865
e-mail: zsoldi.andrea@premiumdiet.hu
cím:

2230 Gyömrő, Szent István út 20/A

minden nap: 8:00-20:00 www.patikatars.hu

www.patikatars.hu

Premium Diéta BIA méréssel!

A Premium Diéta és Hepashake program telefonos tanácsadója vagyok.

2010 óta dolgozom az egészségügyben, 2015 óta vagyok kapcsolatban a Premium diétával.

4 év alatt több, mint 1500 sikeres fogyókúrázót és zsírmáj beteget segítettem telefonos tanácsadással céljai elérésében.

Az ügyfelektől kapott pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a Premium program magyarországi képviselője hivatalosan kinevezett a program online szakértőjévé. Jó érzéssel tölt el, hogy ezt az elismerést elsőként kaptam meg Magyarországon.

A páciensek rendeléseiket telefonon keresztül vagy a webáruházunk (patikatars.hu) felületén tudják leadni.

Igény esetén minden kedves pácienssel kapcsolatban maradok, így a program során felmerülő kérdéseikre is válaszolni tudok. Számomra az a legfontosabb, hogy segíthetek másoknak és megoldást tudok nyújtani céljaik eléréséhez.

Ezt természetesen a Premium Program segítségével tudom megvalósítani, hiszen a programban szereplő gyógyászati élelmiszerek a legmagasabb minőséget képviselik. A Patikatárs Kft. lehetőséget biztosít ügyfeleimnek arra, hogy akár személyesen is konzultáljanak velem, valamint a BIA mérés is biztosított. A Premium módszer egyedülálló módon nyújtja a leghatékonyabb megoldást a páciensek számára. A termékek rendkívül finomak és laktatóak, biztosítják a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, így a fogyás egészségesen és tartósan valósul meg.

A tanácsadás díjmentes, a telefonhívás pedig normál díjas.

VISSZA