Zsuzsa sikertörténete

Gyerekkoromban pontosan 6 évesen lettem kétszer akkora, mint a velem egyidős gyerekek, és világ életemben küzdöttem a súlyfelesleggel. A gyors fogyást ígérő cégek, reklámok sem adtak reményt, mivel tudtam, hogy az irreális fogyási igéretek mögött nincs valós és a fogyásom szempontjából megbízható termék. Próbáltam több kevesebb sikerrel "fogyókúrázni" többször, kevesebb sikerrel, több visszahízással, szóval jojóztam rendesen.

2014. novemberében határoztam a teljes életmódváltás mellett, amikor is végleg száműztem a lisztet, cukrot, és egyéb szénhidrátokat az étkezésemből, és egyedül próbáltam egy újabb küzdelemben egyedül leszámolni a kilókkal. Az eredmény lassú kilóvesztés, sok szenvedés, és napi elkeseredés volt, amíg egy ismerősömtől nem hallottam a Premium Health termékeiről, ami azonnal nagy érdeklődést váltott ki nálam, mivel megbízható és itthon forgalmazott, háziorvosi támogatással elkezdhető és alkalmazható fogyási programot ígért, kedvező számomra is elérhető árakkal, és folyamatos konzultációs, és szakmai információs háttértámogatás biztosítása mellett.

Az egy-egy étkezést helyettesítő termékek, gyorsan, könnyen elkészíthetőek, és finomak, így megoldódott az a gondom is, hogy minden diéta alatt folyamatosan madártejre, és vaniíia shake-re vágytam, ezekből literszámra tudok fogyasztani, és a vaníliás Premium Health shake-kel ezt a gondomat is meg tudták oldani, így a kellemest a hasznossal összekötve olvadnak le a kilók rólam, napi 40 perc 1.5 óra közötti mozgással kombinálva szuper hatékony programot ismerhettem meg.

Az elért súlyom megtartása érdekében, és mert nagyon szeretem a cég termékeit, továbbra is fogyasztani fogom egy-egy étkezés helyett.

(2016)

VISSZA

PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.
  • Cím: 9400 Sopron, Híd utca 54.
  • E-mail: office@premiumhealth.hu
    Mobil: +36 30 229 2196
    Tel.: +36-99/900-262
Közösségi média

Minden jog fenntartva © 2005-2024 PREMIUM HEALTH CONCEPTS Kft.